Spania Cupa Regelui:Real Zaragoza - Granada

Analiza meciuri

Zaragoza – Granada

Acest meci se joaca in runda a doua a Cupei Spaniei si ne aduce fata in fata doua echipe ce au fost in prima liga, dar acum se regasesc in liga secunda. Zaragoza este de ceva timp in liga secunda, in vreme ce Granada a retrogradata anul trecut din Primera Division. In campionat Zaragoza a inceput mai bine si are o infrangere, un egal si o victorie, in vreme ce Granada are trei egaluri. Aceste echipe deja s-au intalnit anul acesta in campionat la Zaragoza, scorul fiind de 1-1.

Zaragoza

Zaragoza a avut un campionat slab anul trecut cand au fost la subsolul clasamentului, terminand cu doua puncte peste ultima echipa care a retrogradat si nu vor sa repete acelasi lucru si anul acesta. Ei au inceput noul sezon cu o infrangere la Tenerife in prima etapa, in etapa a doua au facut un egal cu Granada, iar in etapa a treia au invins pe Cordoba cu 2-1. Borja Iglesias este jucatorul cel mai in forma in acest sezon, el marcand toate golurile de pana acum din campionat. Gonzales este noul antrenor al echipei si pe langa acesta au fost adusi si cativa jucatori noi dintre care cei mai importanti sunt M. Gonzales de la Real Sociedad si Araujo de la Valencia.

Granada

Trei egaluri in trei etape nu este tocmai inceputul de sezon pe care cei de la Granada si-l doreau in liga secunda, mai ales ca ei au venit din prima liga. Sezonul trecut ei au terminat campionatul cu o serie de opt infrangeri consecutive si daca punem si meciurile din actualul sezon ei nu au mai castigat de 16 partide. La echipa a venit un nou antrenor, Jose Luis Oltra si cativa jucatori noi in frunte cu mijlocasul portughez Lica. In actualul campionat ei au facut 0-0 cu Albacette, 1-1 cu Zaragoza si 2-2 cu Barcelona B. Jose Oltra a facut in toate meciurile jucate modificari, si este asteptat sa faca asta si acum, singurul jucator indisponibil fiind Sanchez, care este accidentat.

{{notification_msg}}