Spania Cupa Regelui:Deportivo La Coruna - Las Palmas

Analiza meciuri

Deportivo – Las Palmas

A patra etapa a Cupei Regelui Spaniei ne aduce fata in fata cateva dueluri intre echipe din prima liga, in acest meci intalnindu-se doua echipe din zona retrogradarii, Deportivo si Las Palmas. Las Palmas are o serie de cinci infrangeri consecutive in campionat, in vreme ce Deportivo are doua puncte peste zona retrogradarii. In campionat aceste echipe urmeaza sa se intalneasca etapa viitoare, in vreme ce sezonul trecut Depor a castigat in meciul direct acasa cu 3-0.

Deportivo

Deportivo nu a obtinut nici o victorie in primele patru etape, dar dupa a jucat putin mai bine si a obtinut doua victorii si un egal cu Eibar, iar in ultima etapa a pierdut contra Gironei. Antrenorul Pepe Melu a fost demis, locul lui fiind luat de Cristobal Parralo, acesta fiind si primul meci al acestuia pe banca lui Depor. Pentru acast meci la echipa revin si Schar, Mosquera si A. Lopez, ei avand sanse mari sa evolueze in acest meci.

Las Palmas

Las Palmas a schimbat deja antrenorul sezonul acesta luna trecuta dar acest lucru nu a schimbat prea mult in rezultatele echipei, ei avand deja trei infrangeri cu acesta la conducere. Fostul antrenor Marquez a fost dat afara dupa ce a pierdut doua meciuri consecutive si nu au marcat niciun gol, dar inainte de aceste rezultate ei au obtinut trei victorii si doua infrangeri, in vreme ce cu noul antrenor ei au pierdut trei meciuri si au primit 12 goluri, fiind si echipa cu cele mai multe goluri primite din campionat. Intr-adevar ei au pierdut cu adversari puternici cum ar fi Barcelona, Sevilla si Villareal, dar si contra lui Leganes si Celta Vigo. Acum in meciul din Cupa este de asteptat ca sa fie unele modificari in primul 11, prioritatea numarul unu a echipei fiind campionatul.

{{notification_msg}}