Spania Cupa Regelui:Barcelona - Valencia

Analiza meciuri

FC Barcelona – Valencia

A doua semifinala a Cupei Regelui Spaniei ne aduce fata in fata doua rivale, Barcelona este pe primul loc in campionat si are 17 puncte peste Valencia, echipa ce se claseaza pe trei. In campionat in meciul direct intre aceste echipe scorul a fost egal 1-1.

FC Barcelona

Barcelona are sansa sa castige toate trofeele din Spania, in campionat fiind pe primul loc la diferenta mare de urmaritoare, in vreme ce in Cupa Spaniei a ajuns in semifinale dupa ce a invins pe Espanyol in sferturi. Barcelona a avut un meci dificil in Cupa contra lui Alaves, fiind condusa pana pe finalul meciului, atunci cand a reusit sa intoarca rezultatul. In dubla cu Espanyol ei au pierdut in prima mansa, dar au reusit sa invinga in meciul retur si sa se califice. Mijlocasul Coutinho a debutat si el, iar acum este asteptat sa debuteze si fundasul Mina.

Valencia

Valencia este in scadere de forma si are o serie de trei infrangeri. In campionat ei au pierdut doua meciuri consecutive, contra lui Las Palmas si contra lui Real Madrid. Forma slaba a Valenciei s-a vazut cel mai bine in meciul contra lui Real pierdut cu 4-1. In prima repriza Valencia a primit doua goluri din doua penaltiuri, lucru ce i-a demoralizat pe jucatori, ei marcand abia in a doua repriza golul de onoare. In acest meci din Cupa, antrenorul Valenciei probabil ca v-a face unele modificari in primul 11, el confruntandu-se cu unele probleme de lot.

{{notification_msg}}