Sfert de finală în FA Cup: Manchester United – West Ham

Analiza meciuri

Manchester United – West Ham

Ultimul meci din sferturile de finala ale FA Cup, este unul din cele mai interesante, avand in vedere ca pune fata in fata doua echipe ce se lupta in campionat pentru un loc ce duce in Champions League. Cu 9 etape inainte de finalul sezonului, West Ham este pe pozitia a 5 a, la un punct distanta de ocupanta locului 4 Manchester City, iar Manchester United are cu doua puncte mai putin decat adversarul din acest meci. Duelul din toamna trecuta de pe Old Trafford s-a terminat 0-0, iar sezonul trecut scorul a fost 1-1 in Londra, dupa care Manchester a castigat acasa cu 2-1.

Manchester United

Jucatorii antrenorului van Gaal nu vor avea un meci usor daca doresc sa joace semifinala, tinand cont ca West Ham este intr-o forma mai buna, in special in deplasare. Manchester United vine dupa doua infrangeri consecutive, etapa trecuta a pierdut cu 1-0 cu West Bromwich, dupa care a urmat duelul din Europa League de pe Anfield, scorul fiind 2-0 pentru Liverpool. Inainte de asta a avut o serie de 4 victorii consecutive in FA Cup cu Shrewsbury, in Europa League cu danezii de la Midtjylland, iar poi in Premier League cu Arsenal si Watford. Dupa infrangerea suferita in Birmingham, “Diavolii Rosii” au coborat pe pozitia a 6 a, asa ca acum va trebui sa se revanseze in FA Cup fata de fani. Mate este suspendat, iar referitor la jucatorii accidentati ii mentionam pe: Janas, Shaw, Valencia, Rooney si Young.

West Ham

Este intr-o forma foarte buna inaintea acestui sfert de finala finala din FA Cup, tinand cont ca dupa 3 victorii la rand s-a aproapiat la doar 1 punct de ocupanta locului 4, Manchester City si la 3 puncte de Arsenal care e pe pozitia a treia. In ultimele 3 etape, jucatorii antrenorului Bilic au castigat cu Sunderland, cu rivala Tottenham, iar weekend-ul trecut au obtinut victoria in deplasarea de la Everton cu 3-2. Inainte de ajunge in sferturile de finala FA Cup, West Ham a trecut de Liverpool si de Blackburn, ceea ce inseamna ca si de aceasta data pe Old Trafford va juca pentru calificare. Evolueaza mult mai bine in deplasare decat acasa si cu ceva ambitie va putea trece si de Manchester United. Referitor la primul 11, Randolph il va inlocui pe Adrian, iar Bryam este suspendat. De asemenea vor lipsi in acest meci jucatorii Moses, Tomkins, Valencia si Collins, cu totii fiind accidentati.

{{notification_msg}}