Sfert de finală în FA Cup: Everton - Chelsea

Analiza meciuri

Everton – Chelsea

Sambata se va juca inca un meci din sferturile de finala ale FA Cup, intre doua echipe pozitionate la mijlocul clasamentului in Premier League. Everton ocupa pozitia a 12 a si mai are un meci de disputat, iar Chelsea se afla pe locul 10 cu doua puncte mai mult. Referitor la intalnirile din campionat dintre aceste doua cluburi, in tur Everton a castigat cu 3-1, iar in partea a doua a sezonului scorul a fost 3-3.

Everton

Razbunarea va fi dulce pentru Everton daca o va elimina pe Chelsea din FA Cup, dupa ce a fost invinsa de aceasta de mai multe ori in campionat. Pentru ca aceasta sa se intample, jucatorii antrenorului Martinez vor trebui sa se concentreze mai mult, in special pe partea defensiva, nu cum au facut-o etapa trecuta cu West Ham cand au pierdut cu 3-2. Everton are un meci in minus si daca presupunem ca l-ar fi jucat si castigat, acum putea fi pe locul 9, la 8 puncte de ultimul loc ce duce in Europa League. FA Cup poate fi un drum mult mai scurt spre Europa pentru Everton, asa ca ne vom astepta ca sa o vedem in ofensiva din primul minut in duelul cu Chelsea. Nu vor fi pe teren fundasii Browning si Hibbert din cauza ca sunt accidentati, iar atacantul Miralla este suspendat.

Chelsea

Oaspetii din Londra au fost eliminati din Champions League acum cateva zile, de catre PSG dupa scorul general de 4-2 pentru parizieni. Dupa ce a pierdut cu 2-1 acasa, a fost invinsa cu acelasi scor si in deplasare pe Princes Park, miercurea trecuta. A jucat slab in defensiva si in linia de mijloc, iar a doua repriza l-a pierdut pe golgheterul echipei Diego Costa, care s-a accidentat. Dupa ce acesta a parasit terenul, PSG a inscris al doilea gol care a facut ca lucrurile sa fie clare in ceea ce priveste calificarea. Weekend-ul trecut a remizat 1-1 acasa cu Stoke in campionat, asa ca nu le-a mai ramas decat FA Cup. Ramane de vazut cum va evolua echipa dupa eliminarea din Champions League si cu ce jucatori ii va inlocui antrenorul pe Diego Costa, Falcao, Terry si Zoumi care sunt accidentati. 

{{notification_msg}}