Sfârşit de etapă în Premier League: Tottenham – West Bromwich

Analiza meciuri

Tottenham – West Bromwich

La sfarsitul etapei cu numarul 35 din Premier League, avem un duel intre echipa de pe locul secund, Tottenham si ocupanta pozitiei a 15 a, West Bromwich. Tottenham spera in continuare la titlu, in timp ce West Bromwich are cu 10 puncte mai mult fata de ultimul loc retrogradabil si cel mai probabil va continua si in sezonul urmator in prima liga. Acest meci vine pentru gazde, dupa o serie de 4 victorii si o remiza in campionat, iar oaspetii au reusit sa obtina doar un singur punct in ultimele 5 dueluri. In tur scorul a fost 1-1, iar sezonul trecut echipa care a jucat in deplasare a castigat.

Tottenham

Se afla intr-o forma foarte buna inaintea partidei cu West Bromwich si este favorita pentru obtinerea celor 3 puncte. In ultimele doua meciuri a castigat acasa cu 3-0, duelul cu Manchester United, dupa care a triumfat in deplasare la Stoke cu 4-0. Jucatorii antrenorului Pochettino, sunt la 5 puncte de liderul Leicester si vor face tot posibilul sa devina campioni. Pentru aceasta, este nevoie de cativa pasi gresiti ai echipei Leicester, ca si etapa trecuta cand a remizat  acasa cu West Ham, insa Tottenham este obligata sa castige toate meciurile pana la finalul campionatului. Din aceste motive ne asteptam sa vedem o echipa cat mai ofensiva, in frunte cu golgheterul Kane. Atacantul N’jie si mijlocasul Bentaleb vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

West Bromwich

Nu a fost invinsa de Tottenham pe stadionul White Hart Lane, de 3 sezoane. Acum situatia este mult mai complicata, deoarece Tottenham este intr-o forma grozava si se lupta pentru titlu. Alta problema ar fi, evolutia slaba a jucatorilor lui West Brom din ultimele 5 meciuri, in care au obtinut doar o remiza cu Sunderland. In afara de faptul ca a pierdut cu Manchester City si cu Arsenal, a fost invinsa acasa cu 1-0, de Norwich. Etapa trecuta a infrant-o cu 1-0 Watford, dupa ce tanarul atacant Berahino a ratat doua lovituri de la 11 m. In prezent West Bromwich nu are emotii in ceea ce priveste retrogradarea, deoarece are 10 puncte avans si mai mult ca sigur va  campionatul urmator in Premier League. Nu-i vom vedea in teren in duelul cu Tottenham pe jucatorii: Pritchard, Brunt si Morrison.

{{notification_msg}}