Serie A:Lazio Roma - Inter Milano

Analiza meciuri

Lazio Roma - Inter Milano

Astazi se va disputa ultima etapa din campionatul italian de fotbal editia 2017/2018 iar cea mai ineresanta partida se va disputa la Roma pe Olimpico. Ocupanta locului 4 Lazio o va infrunta pe ocupanta locului 5 Inter intr-un meci care va decide ultima participanta a Italiei in editia viitoare de Champions League. Meciul tur disputat la Milano s-a incheiat nedecis 0-0.

Lazio

Lazio s-ar multumi cu rezultatul din tur pentru ca astfel se vor califica direct in grupele Champions League, incepand cu editia viitoare toate cele 4 echipe italiene vor intra direct in faza grupelor. Isi puteau asigura prezenta in ultimele doua etape dar au ratat aceasta sansa dupa remizele cu Atalanta si Crotone. Ultima infrangere dateaza de la sfarsitul lunii martie cu Juventus iar de atunci au obtinut 5 victorii si 5 remize. Pentru aceasta partida vor reveni in primul 11 Parolo si golgheterul Ciro Imobbile.

Inter

Aceasta partida decisiva vine dupa infrangerea surprinzatoare de pe teren propriu cu Sassuolo, ei pastrand sanse la locul 4 dupa ce Lazio a remizat la Crotone. Au nevoie de o victorie pe Olimpico acolo unde Lazio nu a pierdut in ultimele 10 partide. Ultimele doua partide disputate in deplasare le-au castigat cu Udinese si Chievo dar au avut un sezon in care au oscilat mult in rezultate. Pe Olimpico vor avea o partida dificila pentru ca Lazio se va multumi cu un rezultat de egalitate dar partea buna e ca antrenorul Spaletti nu are nici o problema de lot.

{{notification_msg}}