Serie A:Fluminense - Chapecoense

Analiza meciuri

Fluminense - Chapecoense

Ultimul meci din etapa a 11 a din prima liga braziliana ne aduce fata in fata doua echipe situate la mijlocul clasamentului . Echipa din Rio de Janeiro este intr-o forma mai buna in ultimul timp in comparatie cu adversarii lor din acest meci inregistrand doua victorii si doua egaluri in timp ce Chapecoense a pierdut patru meciuri la rand. Pe de alta parte in ultimele sase meciuri directe intre aceste doua echipe Chapecoense are un avantaj net castigand cinci meciuri si inregistrand un egal.

Fluminense

Echipa gazda spera sa puna capat acestor rezultate negative pe care le are impotriva celor de la Chapecoense, mai ales ca se afla si intr-o forma buna si se afla si deasupra lor in clasament. In ultimele doua meciuri din clasament Fluminense a castigat patru puncte, 3-0 cu Avai si 1-1 cu marii rivali de la Sao Paolo iar in Cupa Sudamerica au invins in prima mansa acasa pe Eniversidad Catolica cu 4-0 si se pot concentra linistiti pe meciurile din campionat. Pentru meciul acesta echipa va fi probabil cea din meciul din Cupa Sudamerica, in continuare fiind accidentati fundasii Gum si Chaves si mijlocasii Pierre, Fernando si Sornoza.

Chapecoense

Chapecoense a ocupat chiar locul doi in prima liga braziliana dar dupa o serie de sase meciuri pierdute si doar unul castigat a cazut pana pe locul 13, dar chiar si asa distanta de locul 3 ocupat de Flamengo este doar de patru puncte. Cu toate astea echipa nu trece prin cea mai buna perioada nici in campionat, nici in Cupa Sudamerica, unde au pierdut in prima mansa cu Argentinienii de la Defensa y Justicia cu 1-0 si asta ne face sa credem ca ii va fi foarte greu sa castige cu Fulminense mai ales ca vor lipsi din teren fundasii Pedro, Neto si Ruschel si mijlocasii Amaral, Moises si Nadson. 

{{notification_msg}}