Serie A: AS Roma - Juventus Torino

Analiza meciuri

AS Roma - Juventus

Penultima etapa din Italia ne aduce un derby intre echipa de pe locul 3 Roma si liderul Juventus. Miza acestiu derby e foarte ridicata, Juve castiga titlul cu o remiza, in timp ce Roma isi asigura locul 3 cu o victorie.  In acest moment Juventus are 6 puncte peste locul 2 ocupat de Napoli iar in meciul tur disputat la Torino, Juve s-a impus cu 1-0.

AS Roma

Roma a castigat ultimele doua partide de pe teren propriu impotriva celor de la Juve, Roma are 4 puncte peste echipa de pe locul 5 Inter si cu o victorie isi va consolida pozitia de Champions League. In acest sezon romanii au fost surpriza placuta din Champions League dupa ce au ajuns pana in faza semifinalelor unde au fost eliminati de Liverpool. Se afla in lupta directa cu Lazio si Inter pentru 2 locuri de Champions League si au nevoie de un rezultat pozitiv in acest meci. Au unele probleme de lot iar in acest meci vor lipsi Manolas, Karsdrop si Defrei.

Juventus

Campioana en-titre vine pe Olimpico din Roma ca lider al clasamentului si proaspeti casigatori ai Cupei Italiei pe acelasi stadion impotriva celor de la AC Milan acum 4 zile. Finala cupei este una fara istorie dupa ce Juve a zdrobit Milanul cu 4-0. Astazi pot deveni campioni ai Italiei cu o remiza pe acest teren pentru ca Napoli se afla la 6 puncte distanta. Lupta la titlu putea fi mult mai stransa dupa ce au pierdut pe teren propriu derby-ul cu Napoli diferenta intre cele doua echipe era de un singur punct. Dupa acea infrangere Juve a obtinut doua victorii cu Inter si Bologna iar Napoli a obtinut doar un punct din duelurile cu Fiorentina si Torino. La torinezi nu vor putea evolua Chiellini si Cuadrado.

{{notification_msg}}