Semifinala pentru promovare: Sheffield Wednesday - Brighton

Analiza meciuri

Sheffield Wednesday – Brighton

Dupa 46 de etape Sheffield Wednesday a terminat campionatul pe pozitia a 6 a, iar Brighton pe locul 3. Vineri seara aceste doua echipe se vor intalni in prima semifinala pentru promovarea in Premier League. Este interesant ca ultimele 3 confruntari dintre ele s-au terminat 0-0, iar inainte Sheffield Wednesday a castigat de doua ori cu scorul de 1-0.

Sheffield Wednesday

Cu siguranta va juca foarte atent, pentru ca este un meci cu miza mare, deoarece echipa ce va castiga va fi prezenta in finala pentru promovare. Sheffield Wednesday a castigat 13 partide acasa in campionat, asa ca ne asteptam sa incerce sa-si creeze un avantaj care o va ajuta in ceea ce priveste calificarea. Acest lucru nu va fi imposibil, deoarece Brighton vine dupa un meci dificil cu Middlesbrough, iar antrenorul lui Sheffield, Carvalhal, i-a lasat pe banca de rezerve pe cei mai buni jucatori, duelul trecut cu Wolverhampton, pe care l-a pierdut cu 2-1. Rezultatul nu a avut nici o importanta, pentru ca se stia ca Sheffield va termina pe locul 6, fiind o performanta pentru echipa, deoarece ultimele 3 sezoane le-a incheiat la mijlocul clasamentului. Vor absenta jucatorii: Sougou, Wallace si Bennett.

Brighton

A incercat sa promoveze fara sa mai joace play-off-ul, dar din pacate pentru ea, a remizat 1-1 cu Middlesbrough care a terminat pe locul 2 la egalitate de puncte, insa a avut un golevaraj mai bun. Desigur ca este dezamagita, insa trebuie sa profite de ultima sansa pe care o are pentru a ajunge in Premier League, unde nu a mai fost prezenta de mult timp. Jucatorii antrenorului Hughton au pierdut doar un singur meci in returul campionatului, cand au intalnit-o pe Cardiff in deplasare, dupa care a urmat o serie grozava de 9 victorii si 5 remize, ce a adus-o pe Brighton foarte aproape de promovare. Antrenorul Hughton nu se va putea baza in duelul de vineri pe urmatorii jucatori: Stephens, March, Dunka, Zamora si Hunemeier.

{{notification_msg}}