Rusia Prima Liga:Spartak Moscova - Zenit St. Petersburg

Analiza meciuri

Spartak Moscova – Zenit Sankt Petersburg

La sfarsitul etapei a 18 a din prima liga rusa avem un derbi intre echipa de pe locul 4, Spartak si echipa de pe locul doi, Zenit. Zenit are cinci puncte in plus si s-a calificat din grupele Europa League, in vreme ce Spartak este in pericol sa nu se califice mai departe in Liga Campionilor. Meciul tur din acest sezon a fost castigat de Zenit cu scorul de 5-1.

Spartak Moscova

Moscovitii sunt foarte increzatori in victorie ei jucand foarte bine in ultimul timp. Spartak a obtinut patru victorii si doua egaluri in ultimele meciuri jucate si se lupta la primele locuri fiind la un punct de CSKA, cinci de Zenit si opt de liderul Lokomotiv. In Liga Campionilor  au pierdut cu Sevilla cu 2-1 si au facut egal 1-1 cu Maribor si acum au nevoie de victorie in meciul din deplasare cu Liverpool pentru a se califica mai departe. Fundasii Eschenko si Tigiev si mijlocasii Ananidze si Timofeev sunt singurii jucatori indisponibili.

Zenit Sankt Petersburg

Zenit s-a calificat mai departe in Europa League dupa doar patru etape jucate, iar saptamana trecuta a invins fara nici o problem pe Vardar acasa cu 2-1. Antrenorul Mancini a dat sansa in acel meci si jucatorilor care au jucat mai putin in acest sezon, dar in meciul cu Spartak probabil ca v-a trimite in teren  jucatorii de baza. Zenit a trecut printr-o perioada mai dificila si a inregistrat doua egaluri si doua infrangeri in patru meciuri jucate, dar in ultima etapa a reusit sa invinga pe Tonsa cu 5-1 si atmosfera la echipa este una buna inaintea meciului cu Spartak. Momentan ei au de recuperate trei puncte in fata liderului Lokomotiv, o victorie in acest meci fiind foarte importanta. Portarul Lunev, fundasul Anyukov si mijlocasii Shatov si Faizulin sunt singurii jucatori absenti pentru acest meci.

{{notification_msg}}