Rusia Prima Liga:Rubin Kazan - Lokomotiv Moscova

Analiza meciuri

Rubin Kazan – Lokomotiv Moscova

Este un meci interesant din etapa a cincea a primei ligi din Rusia, intre echipa de pe locul sapte Rubin Kazan si echipa dee pe locul doi Lokomotiv Moscova, diferenta dintre ele fiind de sase puncte. Pe de alta parte Rubin are avantajul ca in campionatul trecut a castigat ambele meciuri directe cu Lokomotiv fara sa primeasca gol.

Rubin Kazan

Dupa rezultatele de anul trecut Rubin are toate motivele sa fie optimista pentru acest meci, mai ales ca in ultimele doua etape a inregistrat victorii, acasa cu Arsenal Tula si in deplasare  cu campioana de anul trecut CSKA Moscova. Acum ei isi doresc sa ii invinga si pe cei de la Lokomotiv, iar in acest meci antrenorul Berdyev v-a trimite in teren aceeasi 11 jucatori care au jucat cu CSKA, chiar daca intre timp la echipa a venit si stopperul Sigurdsson de la Fulham. In acest meci nu vor evolua portarul Dzhanaev, fundasii Kuzim, Sanchez, Burlak si atacantul Lestienne.

Lokomotiv Moscova

Cei de la Lokomotiv sunt alaturi de Zenit singurele echipe cu punctaj maxim in acest sezon si au primit doar un gol in patru meciuri. Ei au invins pe CSKA cu 3-1 in deplasare, pe Arsenal cu 1-0 acasa si pe Anzhi si SKA Khabarovsk. Echipa a jucat si Supercupa Rusiei la inceputul sezonului, dar a fost invinsa de Spartak Moskova la penaltiuri. Ca probleme de lot, atacantul Ari s-a accidentat cu CSKA, iar in locul lui joaca Farfan, iar Corluka si V.denisov sunt accidentati de la inceputul sezonului.

{{notification_msg}}