Rusia Prima Liga:Dinamo Moscova - Ural Sverdlovsk

Analiza meciuri

Dinamo Moscova - Ural

Este un meci interesant din etapa a doua a campionatului Rusiei intre doua echipe ce au obtinut cate un punct in prima etapa, Dinamo cu rivalii de la Spartak si Ural cu Rostov. Anul trecut in meciurile directe intre aceste doua echipe Dinamo a castigat acasa cu 1-0, iar in deplarase la Yekaterinburg scorul a fost de 1-1.

Dinamo Moscova

Dinaomo este foarte increzatoare inaintea acestui meci mai ales ca au reusit sa termine neinvinsi meciul din etapa trecuta cu campioana Spartak, un meci in care au fost condusi cu 2-0 la pauza dar au reusit sa egaleze in minutele de prelungiri prin rezerva Tashaev si sa obtina un punct din acest meci. Pentru acest meci Tashaev probabil iar va fi rezerva iar in teren vor fi din primul minut Sow si Wanderson, avand in vedere ca Beqiraj s-a accidentat in meciul cu Spartak.

Ural

Ural a castigat si ea un punct in prima etapa cu cei de la Rostov dupa ce a condus cu 1-0 prin golul marcat de Dimitrow din penalty dar s-a vazut egalata in repriza a doua prin golul lui Gatcan, acesta fiind al optulea meci oficial fara victorie. Antrenorului Tarkhanov ii va fi foarte greu sa gaseasca cea mai buna formula de strat sezonul acesta mai ales ca echipa joaca slab in deplasare si are si foarte multi jucatori accidentati: fundasii Khozin si Dantsev, atacantii Portnyagin si Iljin, iar portarul Zabolotny si mijlocasul Fiedler sunt incerti pentru acest meci.

{{notification_msg}}