Rusia Prima Liga:Akhmat Grozny - FC Krasnodar

Analiza meciuri

Akhmat Grozny – FC Krasnodar

Acest meci este un drebi al etapei a cincea a primei ligi din Rusia, intre Akhmat, echipa de pe locul trei si Krasnodar, echipa de pe locul cinci, diferenta dintre ele fiind de doua puncte. Anul trecut in campiionat in duelurile directe fiecare echipa si-a castigat meciul acasa.

Akhmat Grozny

Echipa din Grozny a castigat primele doua meciuri jucate acasa in campionat, dar au pierdut in ultimul meci din campionat cu Ufa cu 3-2 si jucatorii sunt montati sa castige acest meci, mai ales ca cei de la Krasnodar sunt putini obostiti dupa ce au jucat pe doua fronturi. In meciul cu Ufa, Semenov si pe Berishi s-au accidentat si probabil vor lipsi in acest meci, la fel ca si Rodolfo, Roshi, Balaj si Mbengue.

FC Krasnodar

Krasnodar a inceput foarte bine sezonul cu victorii contra celor de la Rubin si Tonso, dar in etapa a treia au fost invinsi de catre Spartak Moscova. In Liga Europa ei au eliminat pe Lyngby in turul trei prelimininar si au reusit dupa doar un egal 1-1, in campionat, contra celor de la Ural. Pentru acest meci antrenorul Shalimov probabil nu va trimite cea mai buna echipa in teren avand in vedere ca ei au de disputat si doua meciuri grele in playofful Ligii Europa contra celor de la Steaua Rosie Belgrad, singurii jucatori absenti pentru meciul cu Akhmat sunt portarul Kritsyuk, fundasul Strandberg, mijlocasul Okriashvili si atacantii Smolov si Laborde.

{{notification_msg}}