Rusia Premier League: FC Ufa - Lok. Moscova

Analiza meciuri

Ufa - Lok. Moscova

Dupa ce campionii de la Lokomotiv Moscova  au pierdut vineri meciul de Super Cupa impotriva celor de la CSKA, acum incep apararea titlului in deplasarea din prima etapa cu cei de la Ufa. Gazdele acestei partide terminana sezonul pe a sasea pozitie; fiind una dintre putinele echipe care a reusit sa ramana neinvinsa in duelurile cu Lokomotiv - castigand meciul pe teren propriu si remizand la Moscova.

Ufa

Luand in considerare rezultatele sezonului trecut impotriva celor de la Lokomotiv, ne asteptam la un duel echilibrat in aceasta prima etapa din Rusia. Totusi se confrunta cu absenta antrenorului sezonului trecut - Sergei Semak, care semnat din aceasta vara cu Zenit. In locul acestuia, Ufa ramane sub comanda fostului asistent - Tomarov. In primul tur al rundei secunde de calificari pentru Europa League, Ufa remizeaza 0-0 pe teren propriu cu slovenii de la Domzale. Tamarov optand sa evolueze cu aceeasi alcatuire a formatiei ca cea a sezonului trecut . Din care doar mijlocasul Stotskiy a lipsit, datorita transferului din aceasta vara.

Lokomotiv Moscova

Dupa ce anul trecut se pozitioneaza destul de repede pe prima pozitie a clasamentului, reusesc cu destul de multa lejeritate sa pastreze pozitia fruntasa si sa obtina cel de al treilea titlu din istoria echipei. Iar acum, echipa condusa de antrenorul Semin - dupa o lunga asteptare urmeaza  sa participe in grupele Champions League. Lokomotiv vine si dupa o impresie buna lasata sezonul trecut in Europa League, in care au fost eliminati de Atletico Madrid in faza optimilor. In startul acestui sezonul rateaza o buna oportunitate in cucerirea unui nou titlu, pierzand Super Cupa impotriva rivalilor de la CSKA. In perioada transferurilor raman fara atacantul Ari si fundasul Pejcinovic; dar reimprospateaza echipa cu atacantul Zhemaletdinov si cu mijlocasul Krychowiak.

{{notification_msg}}