Rusia Premier League:FC Krasnodar - Terek Grozny

Analiza meciuri

FC Krasnodar - Terek Grozny

Doua echipe care au inceput foarte bine campionatul se vor intalni in ultimul meci al etapei a doua din Rusia. Krasnodar a castigat pe teren propriu cu Tomsk 3-0 iar Terek a invins 1-0 pe Samara. In duelurile directe Krasnodar sta mult mai bine, in ultimele 8 meciuri au castigat 7 iar un meci s-a terminat la egalitate.

FC Krasnodar

Sezonul trecut cele doua echipe au remizat pe terenul celor de la Krasnodar. Au un moral bun dupa victoria din campionat si calificarea in play-offul Europa League. Au jucat cu o echipa modesta din Malta in Europa League pe care au invins-o 3-0 in deplasare si 3-1 pe teren propriu. Krasnodar a terminat bine si sezonul trecut de aceea antrenorul Kononov nu a avut nevoie de mari intariri iar in aceasta vara a fost adus doar experimentatul mijlocas Izmailov. In meciul din aceasta seara nu vor putea juca Laborde si Izmailov usor accidentati.

Terek Grozny

Terek a invins in ultima etapa pe Samara cu 1-0 printr-un gol marcat in minutul 75 de Gicu Grozav. Important e ca au castigat cele 3 puncte si atmosfera la echipa este una pozitiva. Obiectivul lor pentru acest meci e cel putin un egal. Sezonul trecut au terminat pe locul 7 in campionat dar in acest an isi doresc mai mult si au fost foarte activi pe piata transferurilor si au adus 4 jucatori. Printre jucatorii veniti in aceasta vara se numara si Gabi Torje. In acest meci nu va putea juca mijlocasul Adilson, accidentat.

{{notification_msg}}