Returul semifinalei Champions League: Bayern Munchen – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Atletico Madrid

Putem spune ca orice este posibil in aceasta semifinala Champions League, deoarece Bayern Munchen nu mai poate fi considerata favorita, asa cum s-a zis dupa tragerea la sorti. Atletico Madrid si-a aratat forta in prima mansa cand a castigat acasa cu 1-0, un rezultat destul de obisnuit pentru aceasta echipa, iar Bayern este afectata de faptul ca nu a reusit sa marcheze. In ceea ce priveste campionatul, bavarezii inca nu au castigat titlul din punct de vedere matematic. Atletico este in continuare in cursa pentru titlu, deoarece etapa trecuta a triumfat. Va fi prima partida jucata in Munchen intre aceste doua mari echipe.

Bayern Munchen

Confruntarea cu Atletico este cea mai importanta din acest sezon pentru bavarezi. Bineinteles ca nu putem uita dubla din optimi cu Juventus, cand Bayern a reusit sa recupereze handicapul de doua goluri si s-a calificat mai departe. In meciul tur, a fost condusa cu 2-0 si a evoluat foarte slab. Marile probleme ale echipei din linia defensiva, au fost remediate inaintea partidei din retur. Antrenorul Guardiola a menajat aproape toti titularii pentru duelul de marti seara, deoarece in etapa trecuta Bayern a jucat cu rezervele si a remizat 1-1 cu Borussia M’gladbach. Daca obtinea victoria avea titlul de campioana asigurat. In acest meci foarte important cu Atletico Madrid, vor reveni pe teren cei mai buni jucatori si ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe T.Muller, Ribery si Boateng.

Atletico Madrid

Nu renunta la stilul sau de joc, deoarece foloseste aceeasi tactica aproape in toate meciurile. A invins-o pe Rayo Vallecano, acasa cu 1-0, sambata trecuta si a fost al patrulea duel consecutiv care s-a incheiat cu acelasi rezultat. A fost a 7 a victorie la rand, si a 6 a partida in care nu a primit gol. In urma cu o luna de zile portarul Oblak a incasat ultimul gol, in meciul cu Espanyol. Atletico este in continuare in lupta pentru titlul si poate deveni campioana Spaniei, dar are nevoie de un pas gresit facut de Barcelona in ultimele doua etape, desigur cu conditia sa castige ambele confruntari. Sambata trecuta, antrenorul Simeone a lipsit de pe banca tehnica pentru ca fost suspendat. In repriza a doua au intrat pe teren Griezmann, Koke si F.Torres, primul dintre ei inscriind golul victoriei. Pentru duelul de marti seara, ne asteptam sa vedem cel mai puternic prim 11 al lui Atletico Madrid.

{{notification_msg}}