Pro League Belgia:Lokeren - Club Brugge

Analiza meciuri

KSC Lokeren – Club Brugge

In acest weekend incepe o noua editie a campionatului Belgiei si ne aduce fata in fata doua echipe cu obiective diferite, Brugge sa castige campionatul, cupa si sa aiba un parcurs cat mai lung in competitiile europene si Lokeren, o echipa ce spera sa prinda playofful, lucru ce nu au reusit anul trecut. Brugge joaca in preliminariile Ligii Campionilor din postura de vice-campioana si este aproape sa fie eliminata dupa primul meci jucat in timp ce in campionatul trecut ambele echipe au castigat acasa meciurile jucate intre ele.

RSC Lokeren

Lokeren nu a jucat deloc bine anul trecut, in campionat au fost in partea de jos a clasamentului aproape tot sezonul, in cupa au fost eliminati in saisprazecimi si nu au participat in competitiile europene, lucru ce se va intampla si anul acesta, in locul lor calificandu-se in preliminariile pentru Liga Europa echipa Genk. Inainte de inceperea campionatului echipa este cu moralul ridicat dupa ce a invins in amicale doua echipe din ligile inferioare, pe Deinze si Roeselare. Antrenor a ramas Kristinsson si au adus si cativa jucatori noi cum ar fi fundasii Marzo si Bibuangua, mijlocasul Kehli si atacantii Slagveer si Soderer, pe unii dintre ei probabil ca ii vom vedea totulari in acest meci.

Club Brugge

Echipa a inceput prost anul, in primul meci jucat in turul trei al Ligii Campionilor acestia au facut egal in tur cu  turcii de la Basaksehir, intr-un meci in care dupa ce au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Bonaventure si Denswil, au primit trei goluri si au egalat prin acelasi Denswil pe finalul meciului. Pentru meciul cu turcii antrenorul i-a lasat pe banca pe titularii de drept: Vanquen, Vanako, Vossen si pe experimentatul Simons si a jucat cu nou venitii Bonaventure, Perbet, Mechele si Nakamba, dar pentru acest meci acestia probabil vor reveni in primul 11. 

{{notification_msg}}