Premier League: Southampton - Brighton

Analiza meciuri

Southampton - Brighton

Southampton primeste vizita celor de la Brighton in aceasta etapa a cincea din Premier League. Echipele se afla pe pozitii apropiate in clasament, 12 respectiv 14 - ambele avand cate patru puncte. Recent s-au intalnit in Cupa Ligii, partida decisa in favoarea celor de la Southampton. Brighton nu a mai castigat pe stadionul celor de la Southampton - St. Mary, din 2009.

Southampton

Dupa un sfarsit al sezonului trecut in care au reusit supravietuirea in prima liga datorita obtinerii unui singur punct in ultimile trei etape - nici startul acestui sezon nu ii gasesc intr-o forma mai buna. In prima etapa au remizat 0-0 cu Burnley, etapele doi si trei au fost pierdute la acelasi scor 2-1, cu Everton si Leicester. La sfarsitul lunii trecute inving in Cupa Ligii - Brighton, iar ultima etapa le aduce prima reusita a sezonului, obtinuta in deplasarea de la Crystal Palace. Victoria a venit in urma unor schimbari efectuate de antrenorul Hughes. In incercarea de a repeta un rezultat pozitiv si in fata propriilor suporteri cel mai probabil vor folosi aceeasi alcatuire; din care doar atacantul Long nu va putea fi folosit datorita accidentarii. 

Brighton

Dupa ce au debutat cu o infragere in deplasarea de la Watford, a doua etapa reusesc o victorie surprinzatoate pe teren propriu cu Manchester United, obtinuta la scorul 3-2. Deplasarea ce a urmat la Liverpool le-a adus a doua infrangere, ca apoi sa invinga adversarii acestei etape in Cupa Ligii, si remizeaza in ultima 2-2 cu Fulham. O mare importanta in deznodamandul acestei partide, o va avea asezarea pe care o va alege Cris Hughton. Acesta nu se va putea folosi de ajutorul lui Andone, Izquierdo si Saltor.

{{notification_msg}}