Premier League: Hull – Leicester

Analiza meciuri

Hull – Leicester

In acest weekend va incepe noul sezon din Premier League, iar primul meci pe care il vom analiza va fi un duel intre nou promovata Hull si fosta campioana Leicester. Asadar oaspetii sunt favoriti, mai ales ca Hull se confrunta cu probleme de lot in prezent. Aceste doua echipe s-au intalnit in editia trecuta a Cupei Ligii, unde Hull a fost invingatoare acasa, dupa loviturile de la 11 metri. Acum doua sezoane scorul a fost 0-0 pe terenul celor de la Leicester, iar Hull a castigat in fata fanilor cu 1-0.

Hull

A promovat si a revenit in Premier League, dupa o pauza de un an. Hull a terminat pe 4 in Championship in sezonul precedent, dar in play-off a reusit sa treaca de Derby County si de Sheffiel Wednesday. Antrenorul Steve Bruce nu mai este acum pe banca tehnica, iar acum echipa este condusa de asistentul Mike Phelan. Jucatorii Odubajo, Maguire, McGregor, Bruce si Dawson vor rata startul campionatului, deoarece cu totii sunt accidentati. In aceasta perioada de transferuri Hull nu si-a imbunatatit lotul, ci din contra, au plecat cativa jucatori precum: Diame, Taylor, Akpom, Aluko si Powell. Ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe Huddlestone si pe Elmohamady.

Leicester

Campioana a fost foarte activa vara aceasta, mai ales ca va juca pentru prima data in Champions League. Si-a imbunatatit lotul cu cativa jucatori noi printre care se numara: Hernandez, Zieler, Mendy, Musa si Kapustka, iar portarul Schwarzer si mijlocasii Kante si Dyer s-au transferat la alte echipe. Leicester a fost invinsa in meciul din Supercupa cu 2-1, de catre Manchester United. In repriza a doua au debutat Musa, Hernandez si Mendy, iar acum ne asteptam sa-i vedem jucand din primul minut in partida cu Hull, tinand cont ca antrenorul Ranieri a anuntat ca isi doreste sa obtina cele 3 puncte. Vor lipsi James, Huth si Benalouane.

{{notification_msg}}