Premier League: Brighton - West Ham

Analiza meciuri

Brighton - West Ham

Inaintea etapei cu numarul opt din Premier League, gazdele acestei intalniri de la Brighton ocupa pozitia 15, cu doar cinci puncte. West Ham este de asemenea modesta in ceea ce priveste rezultatele, cu cele sapte puncte se claseaza cu o treapta mai sus.

Brighton

Cu siguranta spera ca scenariul sezonului trecut sa se repete, atunci cand au invins pe teren propriu West Ham cu 3-1. In mod surprinzator singura victorie a seconului au reusit-o cu Manchester United, in a doua etapa, jucata pe teren propriu. Celelalte puncte le-au obtinut din urma remizelor cu Fulham si Southampton. Pe langa cele patru infrangeri din campionat, au mai pierdut si in Cupa Ligii cu Southampton. Un aspect pozitiv al jocului lor in acest sezon este faptul ca au reusit sa puncteze in toate etapele de campionat, ceea ce face sa ne asteptam la un joc ofensiv in duelul din aceata seara cu West Ham.

West Ham

A deschis acest sezon cu nu se putea mai rau, infrangeri in primele etape etape, cu Liverpool, Bournemouth, Arsenal si Wolves. In Cupa Ligii au invins AFC Wimbledon si Macclesfield, iar in etapele ce au urmat au reusit sa ramane neinvinsi, obtinand o remiza cu Chelsea si doua victorii - la Everton si Manchester United in ultima etapa. Antrenorul echipei, Manuel Pellegrini nu va putea conta in continuare pe atacantii Chicharito si Carroll, mijlocasii Lanzini si Sanchez si fundasul Ried. Asadar cel mai probabil va folosi aceeasi echipa ca in ultima etapa cu Manchester United.

{{notification_msg}}