Preliminariile pentru Campionatul European (U-21): Italia – Serbia

Analiza meciuri

Italia – Serbia

In curand vom afla care vor fi cele 9 echipe nationale U-21, care vor participa direct la Campionatul European, cat si celelalte 4 echipe care se vor califica dupa meciurile de baraj. Aceasta este una din cele mai echilibrate grupe, Italia fiind pe prima pozitie, iar Serbia se lupta pentru locul 2, deoarece este la doua puncte distanta de Slovenia. Ultima confruntare directa dintre nationalele de tineret U-21 ale Italiei si Serbiei a fost anul trecut la Novi Sad si s-a incheiat cu o remiza, 1-1.

Italia

A fost singurul duel din preliminarii pe care nu l-a castigat Italia, avand in vedere ca in urmatoarele 6 partide a obtinut numarul maxim de puncte. Cu siguranta jucatorii antrenorului Di Biagio vor juca vara viitoare la turneul final din Polonia, pentru ca dupa meciul cu Serbia, o vor infrunta pe Andorra si Lituania. Daca italieniii vor pierde acest duel, lucrurile se vor complica, avand in vedere ca ocupanta locului 2, Slovenia, este la 4 puncte in spate, iar Serbia se afla la 6 puncte distanta. Din acest motiv credem ca antrenorul va face tot posibilul ca Italia sa ramana neinvinsa, cu toate ca nu se va putea baza pe Rugani, Belotti, Donnarumma, Bernardeschi si Romagnoli.

Serbia

Tanara echipa a Serbiei, va incerca sa produca o surpriza in partida de vineri seara si sa obtina cele 3 puncte, deoarece aceasta este singura cale de a ramane in lupta pentru prima pozitie. Nici un rezultat de egalitate nu ar fi rau, deoarece va juca pe teren propriu cu Slovenia. Pana atunci, jucatorii antrenorului Sivic, vor disputa o dubla cu Irlanda, care la randul ei inca mai spera la locul 2 din clasament. Serbia a anuntat ca se multumeste sa ajunga si la baraj, insa pentru ca acest lucru sa fie realizabil, trebuie sa obtina un rezultat pozitiv cu Italia. Ne asteptam sa vedem o echipa de start a sarbilor foarte puternica, deoarece au revenit Zivkovic, Djurdevic, Lukic si Gacinovic, care au absentat in prima confruntare cu italienii.

{{notification_msg}}