Preliminariile Europa League: Hajduk Split – CSMS Iasi

Analiza meciuri

Hajduk Split – CSMS Iasi

Cu siguranta este unul din cele mai interesante meciuri din mansa retur, avand in vedere ca acum 7 zile primul duel s-a incheiat la egalitate 2-2. Rezultatul ii avantajeaza pe croati, care au reusit sa marcheze de doua ori in deplasare, iar acum pe teren propriu se poate califica si cu o remiza alba sau cu scorul de 1-1. Din acest motiv oaspetii romani vor juca sub presiune.

Hajduk Split

Va avea avantajul ca joaca in fata fanilor si un moral bun, pentru ca weekend-ul trecut a castiga cu 2-0 confruntarea cu Cibalia Vinkovic, in prima etapa din campionat. Inainte de asta, a remizat cu CSMS Iasi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 si a reusit sa marcheze in minutele de prelungire golul egalizator. In cea de-a doua repriza antrenorul Pusnik i-a introdus in teren pe atacantii Said si Ohandza, care au inscris. Hajduk nu a facut un meci grozav, dar este multumita de rezultat, pentru ca acum are sanse mari sa se califice, avand in vedere ca joaca pe teren propriu. Este posibil sa-i vedem in echipa de start pe Susic, Kalinic, Ohandze si Futacs care acuza unele accidentari.

CSMS Iasi

A avut sansa mare sa castige primul duel in care a debutat in Europa League, insa golul primit pe finalul partidei i-a ingreunat misiunea de a se califica in cel de-al treilea tur preliminar. Avand in vedere ca rezultatul din tur a fost 2-2, acum este aproape obligata sa castige sau sa inscrie cel putin de doua ori pentru a trimite meciul in prelungiri sau la loviturile de la 11 metri. Un dezavantaj pentru echipa din Iasi, este acela ca nu a inceput campionatul in Romania si nu are meciuri oficiale jucate, fata de cei de la Hajduk Split care au triumfat in prima etapa. Tinand cont de probleme pe care le are antrenorul Napoli cu lotul, ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, ca in duelul din saptamana trecuta.

{{notification_msg}}