Preliminariile Champions League: Norrkoping – Rosenborg

Analiza meciuri

Norrkoping – Rosenborg

Miercuri seara se vor juca 8 meciuri din cea de-a doua mansa, din turul 2 preliminar Champions League, iar in unul dintre acestea se va intalni campioana Suediei, Norrkoping, care va incerca sa recupereze diferenta de doua goluri din tur, cu norvegienii de la Rosenborg. Saptamana trecuta, Rosenborg a castigat cu 3-1 si a facut un pas important spre cel de-al treilea tur preliminar, unde va fi adversara APOEL Nicosia sau galezii de la TNS.

Norrkoping

Spera in continuare la calificare, chiar daca are de recuperate 2 goluri, insa va trebui sa joace mult mai bine fata de cum a facut-o in partida din tur. Atunci defensiva a dat multe semne de slabiciune si in minutul 65, tabela arata 3-0 pentru adversari, la fel ca si in confruntarea din etapa trecuta cand a incasat 3 goluri de la Ostersund si a obtinut doar un punct. Pe de alta parte antrenorul Gustafson este multumit de faptul ca echipa sa a reusit sa inscrie de 3 ori impotriva celor de la Ostersund, iar golul lui Andersson din mansa tur cu Rosenborg ii da sperante pentru calificarea in turul 3 preliminar. Dupa egalul din ultima etapa, Norrkoping si-a pastrat pozitia secunda in clasament, fiind la 3 puncte distanta de liderul Malmo si avand un avantaj tot de a atatea puncte fata de Goteborg, echipa de pe locul 3. Probabil ca antrenorul Gustafsson va face cateva schimbari in echipa de start fata de meciul tur. Singurii absenti sunt fundasul Tkalcic si portarul Nilsson.

Rosenborg

Echipa care a castigat cele mai multe titluri de campioana in Norvegia, este optimista inaintea acestui duel din retur, pentru ca in prima mansa si-a creat un avantaj de doua goluri. Totusi a primit un gol, atunci cand conducea cu 3-0 care le da sperante adversarilor, insa Rosenborg se afla intr-o forma foarte buna si probabil se va califica. Rosenborg este lider in campionat dupa 16 etape si are un avantaj de 4 puncte fata de urmaritoarea Odd. A pierdut doar in prima etapa, dupa care a castigat de 11 ori si a remizat in 4 partide. Una dintre aceste remize s-a conturat etapa trecuta cand scorul final a fost 1-1 in deplasarea de la Aalesund, insa trebuie sa tinem cont ca antrenorul Ingebrigtsen si-a odihnit cei mai buni jucatori. Acum Rosenborg ca incepe meciul cu cel mai puternic prim 11, cu exceptia portarului Hansen care este accidentat.

{{notification_msg}}