Preliminariile Champions League: Fenerbahce – AS Monaco

Analiza meciuri

Fenerbahce – AS Monaco

Cu siguranta acesta este cel mai interesant duel din cel de-al treilea tur preliminar, avand in vedere ca se intalnesc doua echipe puternice, care nu au avut parte de rezultate grozave in ligile din care provin si de aceea trebuie sa joace cateva meciuri pentru a ajunge in grupele Champions League. Fenerbahce a pierdut in finala Cupei si a terminat pe locul 2 in prima liga din Turcia. AS Monaco a fost multe etape in topul clasamentului din cel mai puternica campionat francez, insa pana la final a trebuit sa se multumeasca cu pozitia a 3 a si din acest motiv o vedem jucand in preliminariile acestei competitii. Niciuna din ele nu a jucat un meci oficial pana acum, deoarece campionatele din care provin inca nu au inceput. Va fi primul duel dintre aceste doua cluburi.

Fenerbahce

Putem spune ca se afla sub presiune in acest sezon, pentru ca nu a castigat nimic in campionatul trecut. A terminat pe locul 2 in spatele celor de la Besiktas, iar in finala Cupei a fost invinsa de marea rivala, Galatasaray. Fenerbahce a fost eliminata si din Europa League in saisprezecimi, deci este clar ca a avut parte de un sezon slab. Acum isi doreste sa ajunga in grupele Champions League si sa castige titlul din Turcia, motiv pentru care a facut mai multe modificari in lot. Nani a fost transferat la alta echipa si de asemenea s-a despartit de Gonul, Diego, Erkin, Kandlec, Meireles si Alves. Pe de alta parte au venit la echipa mai multi jucatori, printre care ii putem enumara pe: Koybasi, Skrtel, Chahechouhe, Neustader si Wiel. Antrenorul nu poate conta in aceasta partida pe Volkan Sen, Topal si Potuk.

AS Monaco

Vrea sa se revanseze fata de sezonul trecut, in care nu a reusit prea multe, in special in competitiile europene. A evoluat in preliminariile Champions League unde a fost eliminate, dupa care a continuat in Europa League si nu a fost in stare sa obtina mai mult de o victorie in 6 dueluri. De asemenea nici in Cupa Frantei si nici in campionat nu a putut face prea multe, unde a trebuit sa se lupte cu PSG. Putem spune ca acum Monaco a devenit o echipa mai puternica, dupa perioada de transferuri din aceasta vara. Acum fac parte din lot jucatorii: Gilka, Sanctis, Mendy si Sidibe. In ultimul meci de pregatire a fost infranta cu 3-1 de Zenit St. Petersburg. Probabil vom vedea cel mai puternic prim 11, de care dispune antrenorul.

{{notification_msg}}