Preliminariile Champions League: AS Monaco – Fenerbahce

Analiza meciuri

AS Monaco – Fenerbahce

Unul dintre cele mai interesante dueluri din preliminariile Champions League, a facut senzatie si in prima mansa care s-a jucat in Istanbul, unde Fenerbahce a castigat cu 2-1. Este un avantaj, dar nu putem spune ca este un rezultat cu care poate sta linistita, deoarece Monaco a inscris un gol ce ii da sperante la calificarea in faza urmatoare. Ambele au sanse sa mearga mai departe, asa ca vom vedea dupa aceasta partida cine va ajunge in play-off. Trebuie sa precizam ca ambele nu au au jucat alte meciuri oficiale pana acum, deoarece inca nu au inceput campionatele tarilor din care provin.

AS Monaco

In ciuda faptului ca a fost invinsa, jucatorii lui Monaco ar trebui sa fie multumiti ca au inscris un gol in deplasare intr-un duel de o asemenea importanta, fiind si primul meci oficial din acest sezon. Monaco a adus cativa jucatori noi in aceasta perioada de transferuri care isi doresc sa ajute echipa sa faca performanta. In poarta a fost Sanctis, care a venit in aceasta vara de la AS Roma si care in minutul 15 s-a accidentat, iar tanul Badiashile l-a inlocuit si a incasat doua goluri. Glick si Moutinho nu au fost pe teren, insa Mendy si Sidibe au facut un joc destul de bun. Atacantul Falcao a inscris un gol important, ce ii da sperante de calificare echipei. Marea dilemma pentru antrenorul Jardim este cine va ocupa postul de portar. S-ar putea ca sa-l vedem in echipa de start pe Subasic.

Fenerbahce

Nu are cum sa nu fie multumita de rezultatul din tur. A obtinut o victorie importanta in fata fanilor, insa a primit gol pe teren propriu. Multumita atacantului Emenike, a reusit sa marcheze de doua ori si acum porneste cu un avantaj inaintea confruntarii din retur. Vice-campioana Turciei, are probleme de lot si in mansa tur nu a jucat cu cel mai puternic prim 11, Demirel a fost in poarta, iar Neustadter, Skrtel si Kjaer au evoluat pe linia de fund. Pe flancuri a jucat Van der Wiel si Koybasi. Din cauza accidentarilor au lipsit van Persie, Sen si Potuk. Probabil vom vedea aceeasi echipa de start ca si in prima mansa, insa este posibil ca poarta sa fie aparata de Fabiano.

{{notification_msg}}