Preliminariile Campionatului Mondial: Uruguay – Ecuador

Analiza meciuri

Uruguay – Ecuador

Va fi cel de-al doilea derby din runda cu numarul 11, a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, din America de Sud.  Atat Uruguay cat si Ecuador sunt la 4 puncte distanta fata de liderul Brazilia. Ambele au remizat 2-2 in deplasare in meciul trecut, Ecuador cu Bolivia si Uruguay cu Colombia. In a treia runda a acestor calificari, Ecuador a invins-o cu 2-1 pe Columbia, pe teren propriu.

Uruguay

A remizat in ultimele doua partide jucate acasa, iar o victorie in fata lui Ecuador, ar mari considerabil sansele de calificare directa la Campionatul Mondial din Rusia. In cele 10 meciuri disputate pana acum, Uruguay a inregistrat 5 triumfuri pe teren propriu, cu un golaveraj uimitor de 14-0. Antrenorul Tabarez va putea conta pe mijlocasul Lodier si pe fundasul Gimenez, insa Hernandez si Rodriguez vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

Ecuador

A avut de un start grozav in aceasta campanie de calificare, castigand primele 4 confruntari. Apoi a urmat un egal si 3 infrangeri, rezultate care au dus-o pe locul 5 in clasament. Totusi a dat semne de revenire in precedentele doua partide, invingand-o acasa cu 3-0 pe Chile si remizand 2-2 in Bolivia. Antrenorul Quinteros trebuie sa fie foarte atent si sa continue seria pozitiva, mai ales ca Ecuador intampina probleme atunci cand evolueaza in deplasare. Acum probabil vom vedea o tactica defensiva, avand in vedere ca intalneste un adversar foarte puternic pe propriul teren. Au revenit la echipa Bolanos si Montero. Pe lista indisponibililor se afla: Orejuela, Erazo, Caicedo si Cazares.

{{notification_msg}}