Preliminariile Campionatului Mondial: Uruguay – Brazilia

Analiza meciuri

Uruguay – Brazilia

In aceasta saptamana se vor juca in America de Sud, meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, iar unul din cele mai interesante dueluri se da intre favoritele din grupa, Uruguay si Brazilia, care are cu 4 puncte mai mult. Brazilienii vin dupa 7 victorii din care 6 in aceasta campanie de calificare si un triumf intr-o partida amicala cu Columbia. Chile a bifat un esec dupa 3 partide castigate si o remiza. In prima confruntare directa din preliminarii scorul a fost 2-2, iar inainte Brazilia s-a impus de 4 ori in fata celor de la Uruguay.

Uruguay

Va juca acasa unde a castigat toate cele 6 meciuri si spera sa obtina cele 3 puncte din acest duel. Multumita meciurilor bune facute in fata fanilor, jucatorii antrenorului Tabarez se afla pe locul 2 in grupa, chiar daca au obtinut doar 5 puncte in deplasare, dintr-o victorie si doua remize. Din cele 3 infrangeri, ultima s-a conturat in fata celor de la Chile cu 3-1. Asadar, acum mai are 3 puncte avantaj fata de Ecuador, Argentina si Chile. Va lipsi Suarez si Musler, iar Ramirez nu a fost convocat pentru acest meci.

Brazilia

S-a complicat un pic prin singura infrangere suferita. Ocupa locul 1 si a inregistrat 6 victorii la rand, iar acum poate juca relaxat. In prezent are cu 8 puncte mai mult fata de Argentina, aflata pe pozitia a 5 a si va fi foarte greu sa rateze calificarea. Jucatorii antrenorului Tite au invins-o pe Argentina cu 3-0 acum doua runde, apoi au castigat in fata celopr de la Peru cu 2-0, asa ca probabil vom vedea acelasi prim 11, cu exceptia lui Jesus care va fi inlocui de Firmino. Nu credem va juca Douglas Costa, pentru ca nu s-a recuperat complet dupa accidentare.

{{notification_msg}}