Preliminariile Campionatului Mondial: Ţara Galilor – Serbia

Analiza meciuri

Tara Galilor – Serbia

Este un meci interesant, avand in vedere ca ambele echipe nu au fost infrante in primele 3 dueluri din preliminarii. Serbia are doua victorii si o remiza, iar Tara Galilor a inregistrat doua rezultate de egalitate si un triumf. Presiunea e pe umerii galezilor, deoarece acestia au fost semifinalisti la Euro 2016, iar sarbii par a fi tot mai aproape de o calificare la Campionatul Mondial din Rusia. S-au intalnit in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, cand Serbia s-a impus in deplasare cu 3-0 si cu 6-1 acasa.

Tara Galilor

Nu-si permite sa mai faca pasi gresiti, deoarece in acest fel isi poate lua adio de la turneul final din Rusia. A inceput aceste preliminarii cu o victorie cu 4-0 in Moldova, dupa care a terminat la eglitate cu Austria. In meciul precedent nu a reusit sa o invinga acasa pe Georgia. Scorul final a fost 1-1 si fanii au devenit tot mai nemultumiti. Antrenorul Coleman incearca sa gaseasca o formula castigatoare, insa problema e ca Tara Galilor a incasa 7 goluri pana acum. Sambata Collins il va inlocui pe Ben Davies, deoarece aceste din urma este accidentat. O veste buna e ca Ramsey va fi titular, alaturi de Allen, Ledley si Bale.

Serbia

Este intr-o forma buna si cu siguranta va face tot posibilul sa ajunga la Campionatul Mondial din 2018. A inceput bine aceste preliminarii si in prezent se afla in postura de lider, dupa primele 3 runde. Serbia a remizat cu Irlanda, pe teren propriu, dupa care a castigat cu 3-0 in Moldova. In ultima partida a invins-o acasa cu 3-2 pe Austria. Antrenorul Muslin a reusit sa formeze o echipa competitiva, care poate fi periculoasa pentru orice adversar. Mijlocasul Tadic a iesit cel mai mult in evidenta pana acum, prin cele 5 pase de gol, dar si prin cele 3 goluri marcate. Nu-i vom vedea in teren in duelul de sambata pe Fejsa si Vukovic.

{{notification_msg}}