Preliminariile Campionatului Mondial: Spania – Israel

Analiza meciuri

Spania – Israel

Israel este pe locul 3 in Grupa G si are un punct mai putin fata de liderii Spania si Italia. Asadar, meciul cu Spania poate fi considerat un derby din runda a 5 a, a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. A castigat toate punctele cu celelalte echipa, in afara de confruntarea cu Italia, pe care a pierdut-o cu 3-1. Din ultimele 4 intalniri directe cu Spania, Israel a reusit doar o remiza.

Spania

Spaniolii evolueaza din ce in ce mai bine si nu va conta care va fi primul 11, in aceasta partida, deoarece are un lot cu jucatori valorosi. In primele 4 dueluri din preliminarii, Spania a bifat 3 victorii in fata celor de la Albania, Liechtenstein si Macedonia, iar disputa cu Italia a terminat-o la egalitate cu 1-1. Intre timp a mai jucat un meci amical pe Stadionul Wembley, in care a remizat 2-2 cu reprezentativa Angliei. Acum ne asteptam ca selectionerul Lopeteguiu sa foloseasca o tactica ofensiva, mai ales ca vor reveni pe teren Costa, Koke, Ramos si Pique. Din cauza accidentarilor vor lipsi Mata, Callejon, Fabregas, Aduriz si Niguez.

Israel

Asteapta de ceva timp o calificare la un turneu final. Si-a revenit destul de repede dupa infrangerea suferita in fata Italiei si a castigat in urmatoarele 3 meciuri. Ultima victorie semnificativa a fost cea din campania de calificare, cand a trecut de Albania cu 3-0. Apoi s-a impus cu 2-1, in disputele cu Macedonia si Liechtenstein. Selectionerul Levy a anuntat ca va folosi o tactica defensiva in meciul cu Spania. Golasa si Davidzada sunt accidentati, iar Saief nu a fost convocat.

{{notification_msg}}