Preliminariile Campionatului Mondial: Muntenegru – Polonia

Analiza meciuri

Muntenegru – Polonia

Putem spune ca este un derby al Grupei E, fiindca se vor confrunta primele doua echipe din clasament, Polonia si Muntenegru. Polonezii sunt pe prima pozitie cu 10 puncte, iar Muntenegru se afla la 3 puncte in spate. Pe de alta parte si echipele de pe locul 3 si 4 sunt aproape, asa ca va fi un meci foarte interesant. Ultima oara s-au intalnit in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014 si ambele dispute s-au incheiat la egalitate.

Muntenegru

Presiunea mai mare este pe umerii jucatorilor nationalei Muntenegru, doarece vor intalni liderul si au nevoie de un rezultat pozitiv, avand in vedere ca Romania si Danemarca sunt in apropiere. In primul meci s-a impus cu 5-0 in fata celor de la Kazakhstan, dupa care a castigat 4 puncte din 3 partide jucate in deplasare. In Bucuresti, a remizat 1-1 cu Romania, iar in Copenhaga a invins-o pe Danemarca cu 1-0. A urmat esecul cu 3-2, suferit in Armenia, atunci cand nimeni nu se astepta sa piarda jucatorii selectionerului Tumbakovic, mai ales ca au avut un avantaj de doua goluri. Din cauza accidentarilor vor absenta fundasii Simic si Tomasevic.

Polonia

In prima partida din preliminarii a obtinut un punct, cu toate ca a condus cu 2-0 in Kazakhstan. Apoi au urmat 3 victorii consecutive care au dus-o pe prima pozitie. Pe Danemarca a invins-o cu 3-2, in disputa cu Armenia a castigat cu 2-1, iar in Romania s-a impus cu 3-0. In acest fel, aproape ca romanii au iesit din lupta pentru primul loc din grupa, pentru ca in prezent este la 5 puncte distanta de lider. Probabil selectionerul Nawalka va folosi aceeasi echipa de start, ca si in partida cu Romania. Mijlocasul Krychowiak va lipsi, fiindca este accidentat, iar in atac ii vom vedea pe Milik si Lewandowski.

{{notification_msg}}