Preliminariile Campionatului Mondial: Grecia – Bosnia & Herţegovina

Analiza meciuri

Grecia – Bosnia & Hertegovina

In aceasta grupa sunt 3 echipe care se lupta pentru prima pozitie. Putem spune ca Belgia este favorita sa castige grupa, iar Grecia si Bosnia & Hertegovina vor duce o batalie pentru locul 2. Gibraltar, Cipru si Estonia sunt echipele modeste care mai fac parte din grupa. Bosnia & Hertegovina a castigat duelurile cu Cipru si Estonia, insa a fost infranta de Belgia. Grecia s-a impus in toate cele 3 partide jucate pana acum, cu Estonia, Gibraltar si Cipru. Aceste doua nationale s-au intalnit in ultima campanie de calificare pentru Cupa Mondiala si scorul a fost egal, 0-0 in Atena, iar in celalalt meci bosniecii au castigat acasa cu 3-1.

Grecia

Acum este momentul Greciei sa spele rusinea din preliminariile trecute si spera sa ajunga la turneul final din Rusia. Pe banca tehnica se afla antrenorul Michael Skibbe, care a reusit sa imbunatateasca jocul echipei, dupa cum s-a vazut si in primele 3 meciuri. Totusi a avut parte de adversare slabe, pe Estonia si Cipru le-a invins cu 2-0, iar Gibraltar a reusit sa marcheze un gol in poarta grecilor, dar scorul final a fost 4-1. In ultimul meci a trecut fara probleme de Estonia si acum are un moral bun. A fost invinsa miercuri cu 1-0 in disputa amicala cu Belarus. Tachtsidis si Manolas vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

Bosnia & Hertegovina

Nu a fost prezenta la Euro 2016 si acum va face tot posibilul sa ajunga la Campionatul Mondial din 2018, care va avea loc in Rusia. Se gandeste mai mult la locul 2, care duce la baraj, deoarece toata lumea o vede pe Belgia liderul grupei. Pe de alta parte bosniecii au pierdut in Bruxelles cu 4-0. Acum trebuie sa fie foarte atenta, pentru ca un esec ar indeparta echipa de locul secund. A fost gazda in partida cu Estonia pe care a castigat-o cu 5-0 si de asemenea in cea cu Cipru in care s-a impus cu 2-0. Antrenorul Bazdarevic a folosit acelasi prim 11, in cele doua meciuri. Duminica, Bazdarevic nu se va putea baza pe Besic, Vranjes, Kolasinac si Medunjanin.

{{notification_msg}}