Preliminariile Campionatului Mondial: Albania – Spania

Analiza meciuri

Albania – Spania

Acest duel al Grupei G, ne aduce fata in fata in runda a treia, doua nationale care sunt pe primele locuri, avand in vedere ca Albania a obtinut numarul maxim de puncte pana acum, iar Spania a remizat cu Italia si are 4 puncte. Este clar ca Spania porneste ca favorita, mai ales ca s-a impus in ultimele 5 confruntari directe.

Albania

Toate acele infrangeri s-au conturat cu mult timp in urma, insa acum Albania este mai optimista in privinta unui rezultat pozitiv, tinand cont ca in aceasta vara a participat la Euro 2016. Trebuie sa va reamintim ca a trecut de faza grupelor doar cu o victorie, iar in startul campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala din Rusia, a triumfat in fata Macedoniei si a celor de la Liechtenstein. Acum are un moral foarte bun, mai ales ca va juca pe teren propriu, insa o va intalni pe una din cele mai puternice nationale din lume, Spania, asadar ramane de vazut ce tactica va folosi antrenorul De Biasi. Albania spera la un rezultat de egalitate, deoarece antrenorul a anuntat ca va trimite in teren o echipa mult mai defensiva fata de cea din primele doua meciuri. Pe lista absentilor sunt Gashi si Sadiku.

Spania

Fosta campioana mondiala si europeana, vine in Albania dupa ce a remizat 1-1 cu Italia, dar atunci jucatorii antrenorului Lopetegui au mertitat victoria prin jocul pe care l-au facut. Spania a dominat acea partida, insa a primit un gol din penalty, pe final de meci. Inainte de asta Buffon a comis o greseala, de care a profitat Vitolu, apoi atancatul Diego Costa nu a mai avut sanse in fata apararii italiene. Ne asteptam sa-l vedem pe Morata in atac, care a marcat doua goluri in partida cu Liechtenstein. Din cauza accidentarilor vor lipsi Martinez si J.Alba. 

{{notification_msg}}