Preliminariile Campionatului Mondial: Albania – Israel

Analiza meciuri

Albania – Israel

Avand in vedere ca fac parte din grupa alaturi de Italia si Spania, aceste doua echipe se vor lupta pentru locul 3. Ambele au castigat cu Macedonia si Lichtenstein, insa Israel a fost infranta de Italia si Albania a pierdut in fata Spaniei. Va fi prima confruntare din istorie, dintre Albania si Israel.

Albania

Este o echipa care evolueaza bine pe teren propriu. In campania de calificare pentru Euro 2016, a terminat in grupa pe locul secund si a fost prezenta la turneul final din Franta. In aceste preliminarii s-a impus cu 2-0 in deplasarea din Lichtenstein si cu 2-1 acasa in fata Macedoniei. In cel de-al treilea meci a fost infranta acasa de catre Spania, iar acum nu i-a ramas decat sa se lupte cu Israel pentru locul 3. Din aceste motive, antrenorul Biassi a anuntat ca va juca cu o tactica ofensiva, insa nu se va putea baza pe serviciile lui Gashi si Sadiku. Probabil il vom vedea titular pe Belay.

Israel

A ratat calificarea la Campionatul European din Franta. Dupa cum am mentionat deja ca din aceasta grupa mai fac parte Italia si Spania, este clar ca sansele sa ajunga la turneul din Rusia sunt minime. In primul meci a suferit un esec cu 3-1, in duelul cu Italia. Urmatoarele doua partide le-a castigat cu 2-1, in fata Macedoniei si a nationalei Lichtenstein. Asadar, ne asteptam ca antrenorul Levy sa foloseasca aceeasi tactica in disputa cu Albania. Probabil ca se va multumi si cu un rezultat de egalitate, pentru ca sunt multi jucatori care vor lipsi din cauza accidentarilor, precum: Saief, Davidzadu, Dabbur, Kayal, Atzili, Rafaelov, Kelyman si Yeini.

{{notification_msg}}