Portugalia Primera Liga:FC Porto - Sporting Lisabona

Analiza meciuri

FC Porto – Sporting Lisabona

FC Porto si Sporting se intalnesc intr-unul din marile derbiuri ale Portugaliei. Ambele echipe sunt angrenate in lupta pentru titlu, Porto are cinci puncte in plus si cu o victorie in acest meci se poate desprinde si mai mult in campionat. Porto a fost eliminata din Liga Campionilor, in vreme ce Sporting s-a calificat mai departe in Europa League, iar meciul directe dintre aceste echipe din turul campionatului s-a terminat cu scorul de 0-0.

FC Porto

Porto este aproape sa castige un nou titlu de campioana si cu o victorie ar fi mai aproape de acest lucru, chiar daca mai au de jucat si un meci contra lui Benfica, echipa ce este si ea la cinci puncte in spatele lor. In Liga Campionilor Porto a pierdut cu 5-0 contra lui Liverpool si este aproape eliminata, in Cupa Ligii au fost invinsi si eliminate de Sporting, in vreme ce in Cupa Portugaliei au jucat castigat contra lui Sporting cu 1-0 in prima mansa a semifinalelor. D. Perreira, Martins India, Aboubakar, Telles si Corona sunt accidentati si nu vor fi pe teren in acest meci.

Sporting Lisabona

Sporting a facut unele transferuri iarna aceasta si chiar erau in fata lui Porto la un moment dat dar in urma a doua meciuri mai slabe contra lui Estoril si Setubal au cazut pe doi la cinci puncte in spatele liderului. In Europa League ei au eliminate pe Astana si s-au calificat mai departe, in vreme ce in campionat au invins cu scor minim in ultimele doua etape pe Tondela si pe Moreirense. In acest meci nu se vor putea baza pe Petrovic si pe Martins care sunt suspendati, in vreme ce Podence si Dost sunt accidentati.

{{notification_msg}}