Portugalia Prima Liga:Portimonense - Maritimo Funchal

Analiza meciuri

Portimonense – CS Maritimo

Maritimo a inceput campionatul cu doua victorii si o infrangere, in vreme ce Portimonense a inregistrat o victorie si doua egaluri. Maritimo a jucat in preliminariile Europa League dar au fost eliminati in playoff. Ultimul meci direct intre acesste echipe a fost cu sapte sezoane in urma, atunci Portimonense s-a impus pe teren propriu cu 1-0.

Portimonense

Portimonense a revenit in prima liga si a obtinut in primul meci jucat o victorie acasa cu Bboavista, dupa ce a marcat golul victoriei cu cinci minute inainte de final. In etapa a doua au pierdut cu Braga cu 2-1 dupa ce au condus cu 1-0, iar in ultima etapa tot au pierdut, de data aceasta cu contra celor de la Rio Ave cu 2-0 dupa ce au primit ambele goluri in repriza secunda. Acum ii asteapta un meci greu si un campionat greu, ei avand cel mai mic buget din prima liga si toata lumea ii vede deja retrogradati. Ei nu au jucatori celebri in echipa, majoritatea fiind tineri, antrenorul Oliveira folosind acelasi 11 in toate meciurile jucate pana acum.

CS Maritimo

Maritmo a jucat mai multe meciuri in acest sezon, ei jucand si in preliminariile Europa League, unde au fost aproape sa ajunga in grupe dar dupa ce au trecut de bulgarii de la Botev, au fost invinsi de cei de la Dynamo Kiev in playoff. Acum ei se axeaza pe campionat, unde au obtinut doua victorii si o infrangere contra celor de la Belenenses. Antrenorul Ramos a jucat cu patru fundasi in toate meciurile din campionat si in Europa League, dar a facut modificari in atac si la mijlocul terenului, iar pentru acest meci probabil ca tot v-a efectua unele modificari in echipa de start.

 

{{notification_msg}}