Portugalia Prima Liga:Benfica - Sporting Braga

Analiza meciuri

SL Benfica – SC Braga

Inca de la inceputul sezonului avem un derbi in campionatul portugzez intre Benfica, castigatoarea campionatului si a cupei si Braga, o echipa de top in Portugalia, echipa ce a terminat campionatul pe locul cinci anul trecut. Sezonul acesta Benfica a castigat si Supercupa, in timp ce Braga s-a calificat in playofful Europa League. Sezonul trecut Benfica s-a impus in ambele meciuri directe, Braga nemainvingand pe Benfica in ultimele cinci meciuri directe.

SL Benfica

Benfica a castigat campionatul si a invins pe Guimaraes in finala cupei sezonul trecut, iar sezonul acesta a castigat Supercupa, un trofeu important avand in vedere ca ei au pierdut multi jucatori vara aceasta, echipa avand un moral ridicat dupa acest rezultat. Antrenorul Vitoria a folosit doar doi jucatori nou veniti in victoria cu 3-1 contra celor de la Guimaraes, portarul Varela si atacantul Seferovic. Pentru acest meci in locul accidentatului Grimaldi v-a juca Elise si este posibil sa il vedem in teren si pe R. Jimenez.

Braga

Braga a terminat pe locul cinci in campionat anul trecut si s-a calificat in turul trei preliminar al Europa League acolo unde a intalnit-o pe AIK din Suedia. In acel meci Braga era favorita dar dupa 1-1 in deplasare a inregistrat acelasi rezultat acasa si s-a calificat abia dupa prelungiri cu un gol marcat in ultimele minute ale meciului. Acestia au reusit un transfer foarte bun vara aceasta, pe Silva de la Maritimo, el fiind marcator in ambele meciuri cu AIK. In acel meci Braga a condus dar s-a vazut egalata si antrenorul Ferreira i-a inlocuit pe Martins si Stoiljkovic cu Eduardo si Hassan si echipa a reusit intr-un final calificarea. 

{{notification_msg}}