Play-off-ul Europa League: Hajduk Split – Maccabi Tel Aviv

Analiza meciuri

Hajduk Split – Maccabi Tel Aviv

Dupa prima mansa, echipa din Israel a obtinut un avantaj care o poate califica. Acum o saptamana Maccabi Tel Aviv  i-a invins pe croatii de la Hajduk Split cu scorul de 2-1, dar ramane de vazut care echipa va ajunge in grupele Europa League. Calificarea se va decide pe stadionul Poljud din Split.

Hajduk Split

Acum va avea suportul fanilor si nu trebuie sa uitam ca a marcat in Tel Aviv. Pe de alta parte a incasat doua goluri, insa jucatorii antrenorului Pusnik pot recupera aceasta diferenta, avand in vedere ca vor juca pe propriul teren. Nu vom sti daca fanii vor veni in numar mare la stadion, pentru ca in urma cu cateva zile Hajduk a pierdut acasa in campionat, in fata rivalei Rijeka cu scorul de 4-2, iar nu demult a mai suferit o infrangere usturatoare cu 4-0 in duelul cu Dinamo Zagreb. Intre timp a remizat 1-1 cu Osjek si a coborat pe pozitia a 4 a in clasament. Moralul echipei este afectat dupa cele 3 infrangeri si un rezultat de egalitate. Probabil vom vedea acelasi prim 11 ca si cel din partida tur. Din cauza accidentarilor vor lipsi Magnato si Futacs.

Maccabi Tel Aviv

Are un moral mult mai bun inaintea acestui duel, tinand cont ca in prima mansa a castigat cu 2-1, si pana acum se afla intr-o serie de 4 victorii consecutive. Dupa evolutiile buna din tururile preliminare in care a obtinut 5 victorii si o remiza a reusit sa o elimine pe Gorica, Kairat si pe Pandurii, iar seria buna de meciuri a continuat si in Israel Toto Cup. Weekend-ul trecut a triumfat in campionat cu 3-1 in fata celor de la Hapoel Kfar Saba. Jucatorii antrenorului Arveladze au aratat inca o data ca sunt intr-o forma grozava. Maccabi va incepe acest meci important cu Scarione si Ben Haim in atac. In rest echipa de start probabil va fi aceeasi ca si in tur, tinand cont de faptul ca antrenorul nu are probleme de lot.

{{notification_msg}}