Play-off-ul Champions League: Young Boys – Borussia M’gladbach

Analiza meciuri

Young Boys – Borussia M’gladbach

Este un duel interesant pentru un loc in grupele Champions League, intre elvetienii de la Young Boys, care au reusit sa o elimine pe Sahtior Donetsk in runda precedenta si nemtii de la Borussia Monchengladbach. In Elvetia campionatul a inceput de ceva vreme, iar Borussia va juca acuma primul meci oficial din acest sezon. Va fi prima intalnire dintre aceste doua cluburi.

Young Boys

Poate ca a reusit sa produca una din cele mai mari surprize in turul 3 preliminar, tinand cont ca Sahtior este o echipa pe care ne-am obisnuit sa o vedem in grupele Champions League. In prima mansa scorul a fost 2-0 pentru ucrainienii, dar in meciul din retur Young Boys a castigat cu acelasi rezultat si calificarea s-a decis dupa loviturile de la 11 metri. In campionat a inregistrat pana acum 2 victorii si tot atatea infrangeri. Cu Basel a jucat de la egal la egal in prima repriza, insa in partea secunda a meciului a incasat 3 goluri. A invins-o fara probleme pe Thun si pe St. Gallen, iar in Cupa s-a calificat in faza urmatoare dupa ce a trecut de o echipa dintr-o liga inferioara, numita Veltheim. Din cauza numarului mare de partide jucate pana acum, antrenorul Hutter are probleme de lot, pentru ca s-au accidentat mai multi jucatori printre care se numara: Sanogo, Benito, Zakaria, Gerndt si Joss. Ii vom vedea in echipa de start pe M. Frey si Hoarau.

Borussia M’gladbach

Este prezenta a doua oara consecutiv in Champions League, iar acum doua sezoane in urma s-a calificat direct in grupe, dupa ce a reusit sa termine pe locul 3 in Bundesliga. Putem spune ca este norocoasa, avand in vedere ca nu a intalnit-o pe Sahtior Donetsk in play-off, insa aceasta a fost eliminata de Young Boys, asa ca va trebui sa fie foarte atenta. Un alt dezavantaj pentru nemti, este faptul ca au jucat doar dueluri amicale pana acum. Ultima data a intalnit-o pe Lazio, intr-o partida care s-a terminat 0-0. Au parasit echipa in aceasta perioada de transferuri, Stranzl, G. Xhaka si Brouwers. Acum fac parte din lot Vestergaard si Strobl. Putem afirma ca Young Boys este favorita in acest meci.

{{notification_msg}}