Play-off Serie B: Frosinone – Carpi

Analiza meciuri

Frosinone – Carpi

Aceste doua echipe s-au intalnit acum 3 zile in Carpi si scorul a fost egal 0-0, in prima mansa a play-off-ului. De asemenea si duelul din campionat de pe acel teren tot asa s-a terminat, iar in Frosinone gazdele s-au impus cu 1-0.

Frosinone

Are nevoie neaparat de o victorie in partida de luni seara, asa ca antrenorul Marino a anuntat ca va folosi o tactica mult mai ofensiva fata de cea din meciul tur. A evoluat slab in ultimele 6 confruntari, pentru ca obtinut doar o victorie si 3 remize, iar atunci cand joaca acasa nu exceleaza. Totusi remiza alba din prima mansa, poate fi considerat un rezultat bun si a avut sansa sa triumfe pe final, deoarece in ultimele 10 minute a fost eliminat un jucator de la Carpi, insa gazdele s-au retras in aparare. Acum, Frosinone va face tot posibilul sa castige in fata suporterilor, dar nu-i vom vedea in primul 11 pe Brighenti, Kragl si Mazzotta.

Carpi

Isi dorea sa porneasca cu un avantaj minim cel putin inaintea mansei retur, insa a fost nevoita sa se multumeasca cu un rezultat de egalitate, pentru ca a terminat partida in 10 jucatori. In minutul 79 mijlocasul Sabbione a primit al doilea cartonas galben, iar antrenorul Castori a pus accent doar pe defensiva, sa nu incaseze gol. Credem ca si acum va folosi o tactica mai putin ofensiva si va incerca sa dea lovitura pe contraatac. Asadar Lasagna va fi singurul varf, iar probabil Mbakogu il va inlocui in repriza secunda. Mbaye si Romagnoli vor juca in locul lui Sabbione si Gagliola. 

{{notification_msg}}