Play-off Serie A:Benevento - Carpi

Analiza meciuri

Benevento - Carpi

Dupa ce meciul tur s-a incheiat la egalitate 0-0 pe una din cele doua echipe o mai despart 90 de minute pana la accederea in Serie A. Benevento porneste cu un usor avantaj pentru ca va juca pe teren propriu dar trebuie sa fie atenti sa nu primeasca gol pentru ca vor trebui apoi sa marcheze de doua ori pentru a se califica. In sezonul regulat a fost 1-1 la Carpi iar pe terenul din aceasta seara Benevento s-a impus cu 3-0.

Benevento

Fanii celor de la Benevento au mari sperante inaintea acestei partide mai ales dupa victoria din sezonul regulat. In cazul unei promovari va fi prima accedere in Serie A din istoria clubului dupa ce anul trecut au trecut alta borna istorica prin promovarea in Serie B. Au terminat camionatul pe locul 5 dar in turneul de promovare au eliminat pana acum pe Spezia si Perugia. In deplasarea de la Carpi antrenorul Baroni a adoptat o tactica defensiva cere le-a adus remiza alba. In aceasta seara doar atacantul Ceravol e incert pentru ca revine dupa o accidentare usoara.

Carpi

Dupa ce sezonul trecut au retrogradat din Serie A acum au sansa de a se intoarce pe prima scena a fotbalului italian. Au terminat sezonul regulat pe locul 7 iar pana in aceasta finala au eliminat pe Cittadella si surprinzator in semifinale pe Frosinone. In cele doua meciuri din semifinala cu Frosinone, Carpi a avut 3 jucatori eliminati din care 2 in meciul retur disputat in deplasare, joc pe care l-au castigat cu 1-0.

{{notification_msg}}