Partidă interesantă în Europa League: Sahtior Donetsk - Sevilla

Analiza meciuri

Sahtior Donetsk - Sevilla

Doua echipe care au castigat Europa League se vor infrunta in aceasta semifinala, Sahtior a castigat cupa in 2009 pe cand Sevilla are 4 trofee iar ultimul l-a castigat sezonul trecut. Ambele echipe si-au inceput aventura europeana in Champions League dar eu terminat pe locul 3 in gurpa si au fost repartizate in Europa League. Ultima intalnire dintre aceste doua echipe dateaza din 2007 cand Sevilla a eliminat-o pe Sahtior dupa o dubla dramatica in care s-au calificat in ultimele minute prin golul marcat de portarul Palop.

Sahtior Donetsk

Ucrainenii nu mai au sanse la titlu in acest sezon asa ca Europa League le ramane singurul obiectiv.Marii rivali de la Dinamo Kiev au reusit sa se distanteze la 7 puncte in fruntea clasamentului dupa ce Sahtior a remizat in ultimele 2 etape. In Europa League nu au pierdut nici un meci pe cand in Champions League au castigat doar un meci si au pierdut celelalte 5 partide. Mircea Lucescu a odihnit cativa jucatori in meciul de campionat si va avea tot lotul la dispozitie pentru acest meci.

Sevilla

Sevilla nu e in cea mai buna forma a sezonului dar au avut un sezon foarte incarcat si in ultima perioada oboseala si-a spus cuvantul. Aceasta oboseala s-a simtit in special in competitia interna unde au cazut pana pe locul 7 si le va fi greu pana la final sa prinda locul 4 care duce in Champions League. Singura lor speranta e sa castige Europa League pentru ca incepand din acest sezon castigatoarea competitiei isi asigura locul in Champions League. Spaniolii au si probleme de efectiv inaintea aceste partide si vor absenta Rami, Vitolo si Reyes.

{{notification_msg}}