Partidă decisivă pentru catalani: FC Barcelona - Valencia

Analiza meciuri

FC Barcelona - Valencia

In Spania cel mai interesant meci al etapei se va disputa la Barcelona unde echipa din localitatea va primi vizita celor de la Valencia. Barcelona va fi echipa mai motivata pentru ca nu au mai castigat in campionat de 3 etape iar Valencia se afla la mijlocul clasamentului si are sanse minime de a mai prinde un loc de cupe europene. Meciul tur disputat pe Mestallia s-a terminat la egalitate 1-1.

Barcelona

Catalanii au avut un avantaj mare in campionat fata de principalele urmaritoare, Atletico si Real, dar nu au castigat in ultimele 3 etape si le-au permis echipelor din Madrid sa se apropie de primul loc. La mijlocul saptamanii au disputat sfertul de Champions League cu Atletico Madrid dar au fost eliminati dupa ce au pierdut cu 2-0. In ultima etapa de campionat au pierdut cu 1-0 in deplasarea de la Real Sociedad. In acest meci nu va putea juca Arda Turan care e suspendat datorita cumului de cartonase galbene.

Valencia

Valencia merge pe Camp Nou pentru a spala rusinea din Cupa Regelui cand au fost invinsi de Barca cu 7-0. Acest sezon nu a fost unul foarte reusit pentru Valencia care la un moment dat, dupa o serie de rezultate negative, a avut si unele emotii cu retrogradarea. La inceputul sezonului obiectivul lor a fost un loc de Champions League dar se pare ca nu vor reusi nici macar o prezenta in Europa League. In ultima etapa au reusit sa sparga gheata dupa o serie de 4 meciuri fara victorie si au invins pe Sevilla acasa cu 2-1. Antrenorul Ayestaran nu are mari probleme de lot inaintea acestei partide si va rimite in teren aceiasi echipa care a castigat etapa trecuta.

{{notification_msg}}