Pariul Zilei: Xanthi - AEL Larissa

Analiza meciuri

Xanthi - AEL Larissa

In aceasta zi in care se vor disputa mai putine meciuri in marile campionate ale Europei, ne vom indrepta atentia spre un meci din prima liga a Greciei, un duel intre Xanthi si Larisa, o partida foarte echilibrata din care puteti obtine o cota profitabila daca alegeti pronosticul corect.

Dupa primele 5 etape cele doua adversare au acumulat acelasi numar de puncte, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca ambele formatii adopta o strategie defensiva care nu acorda foarte multe sanse de gol adversarilor. Gazdele de la Xanthi au inregistrat 4 rezultate de egalitate in ultimele 5 meciuri, perioada de timp in care jucatorii antrenati de Milan Rastavac au incasat un singur gol. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Larisa, o echipa care a suferit 4 esecuri in ultimele 5 meciuri si a marcat doar de doua ori. Este foarte posibil ca moralul oaspetilor sa fie afectat de aceasta serie de infrangeri, iar din acest motiv casele de pariuri acorda prima sansa la victorie celor de la Xanthi.

Ultima confruntare directa a avut loc in aceasta vara intr-o partida amicala terminata cu scorul de 1-1,  dar daca avem in vedere contextul actual atunci cea mai inspirata alegere poate fi o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.85 si va prelungi seria de invincibilitate a celor de la Xanthi.

{{notification_msg}}