Pariul Zilei: Tottenham - Barcelona

Analiza meciuri

Tottenham - FC Barcelona

A doua etapa din Grupa B aduce in atentia pariorilor un duel ce poate fi foarte profitabil, iar in continuarea acestui articol vom prezenta principalele detalii ale confruntarii dintre Tottenham si FC Barcelona si va vom oferi si cel mai indicat pronostic.

In prima partida din aceasta faza a competitiei Tottenham a pierdut cu scorul de 2-1 in deplasare la Inter Milano, iar in aceasta seara trupa antrenata de Mauricio Pochettino va intalni o adversara mult mai puternica. FC Barcelona este considerata una dintre cele mai puternice echipe din Europa si este considerata una favoritele la castigarea trofeului UEFA Champions League. In toate partidele din acest sezon FC Barcelona a reusit sa marcheze cel putin o data, insa in ultimele 3 meciuri catalanii nu au obtinut nici o victorie si au suferit o infrangere dezamagitoare impotriva celor de la Leganes.  Totusi, trebuie sa avem in vedere faptul ca fotbalistii Barcelonei evolueaza cu o altfel de motivatie in UEFA Champions League, mai ales daca ne amintim faptul ca in ultimele 3 sezoane rivalii de la Real Madrid au reusit sa castige de fiecare data acest trofeu.

Campioana Spaniei poate profita si de lista lunga a absentilor de la Tottenham, iar pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al catalanilor pentru care vor primi cota 1.95 de la majoritatea caselor de pariuri.

{{notification_msg}}