Pariul Zilei: Slovacia - Cehia

Analiza meciuri

Slovacia - Cehia

Din toate partidele din UEFA Nations League meciul dintre Slovacia si Cehia pare sa reprezinta o oportunitate pentru pariori de a obtine o cota foarte buna, iar in continuarea acestui articol vom oferi mai multe detalii despre cele doua formatii si va vom prezenta si cel mai indicat pronostic.

Ambele selectionate au inregistrat cate un esec in prima partida din aceasta competitie, insa ambele infrangeri au fost la un gol diferenta, deci nu a existat o diferenta foarte mare in meciurile cu Ucraina. Totusi, moralul cehilor nu este atat de bun deoarece dupa infrangerea de acasa cu Ucraina a urmat un alt esec in partida amicala cu Rusia, o confruntare in care selectionata ceha a fost clar surclasata cu scorul de 5-1.  Acese infrangeri au condus la schimbarea selectionerului, iar Jaroslav Silhavy va incerca sa evite infrangerea la debutul sau din aceasta seara.

Diferentele de valoare intre cele doua adversare nu sunt foarte mari, insa Slovacia a demonstrat in nenumarate randuri ca este o echipa ce poate pune probleme oricarei adversare. Chiar daca a pierdut in deplsare la Ucraina, nu trebuie sa omitem faptul ca slovacii au rezistat fara sa primeasca gol pana in minutul 80 cand Yarmolenko a inscris singurul gol al meciului din penalty. In acest conditii va invitam sa mizati pe un succes al Slovaciei pentru care agentiile de pariuri acorda cota 2.10 si care ar putea sa ii readuca pe gazde in lupta pentru prima pozitie din grupa. 

{{notification_msg}}