Pariul Zilei: Sassuolo - Empoli

Analiza meciuri

 

Sassuolo - Empoli

Campionatul Italiei este in continuare unul dintre cele mai pariate competitii din Europa, iar in singurul meci de astazi se vor intalni Sassuolo si Empoli, un duel dezechilibrat de care pot profita si pariorii.

Gazdele acestei partidei sunt cei de la Sassuolo si chiar daca se claseaza pe pozitia a sasea din Serie A trebuie sa retinem faptul ca trupa antrenata de Roberto De Zerbi a castigat ambele meciuri disputate pe teren propriu. Singurul esec suferit de Sassuolo a fost in meciul cu Juventus Torino, o adversara net superioara pe care putine echipe din Italia ar fi reusit sa o invinga. Sassuolo spera ca in acest sezon sa reuseasca din nou o calificare in cupele europene, iar pentru a indeplini acest obiectiv conducerea clubului a adus mai multi jucatori cu experienta precum  Kevin-Prince Boateng sau Filip Djuricic, iar pe langa acestia s-au mai alaturat si cativa tineri cu potential de la cluburi de renume precum FC Barcelona, AC Milan sau Chelsea Londra.

In tabara cealalta nu exista o atmosfera foarte optimista deoarece Empoli are o singura victorie obtinuta in aceasta stagiune si vor trebui sa adune mai multe rezultate pentru a evita retrogradarea. Luand in considerare toate aceste detalii o victorie a gazdelor cotata cu 1.95 reprezinta un pronostic avantajos deoarece Sassuolo este superioara adversarei de astazi in mai multe privinte.  

{{notification_msg}}