Pariul Zilei: Sampdoria - Inter Milano

Analiza meciuri

Sampdoria - Inter Milano

Dupa primele 4 etape din Serie A Inter Milano a obtinut o singura victorie, iar in aceasta seara fotbalistii antrenati de Luciano Spalletti se vor deplasa la Sampdoria pentru un duel ce poate aduce un venit suplimentar pariorilor.

Gazdele de astazi au primit vizita si altor echipe importante din Italia, iar Sampdoria a reusit sa obtina o victorie cu Napoli si un rezultat  de egalitate cu Fiorentina. Aceste puncte au ajutat echipa sa urce pana pe pozitia a cincea a clasamentului, fiind una dintre echipele cu cele mai multe goluri marcate in Serie A. Desi, inca suntem la inceputul sezonului, putem afirma faptul ca Sampdoria va fi in acest campionat o adversara incomoda pentru orice echipa italiana, mai ales daca tinem cont si de achizitiile realizate in aceasta vara. Obiectivul gruparii genoveze este o calificarea in cupele europene, insa tot pentru acest scop lupta si Inter Milano care in prezent evolueaza in UEFA Champions League.

Cele doua grupari reprezinta o pagina importanta a fotbalului italian si trebuie sa tinem cont de faptul ca in momentul de fata Inter nu traverseaza cea mai buna perioada a clubului. Agentiile de pariuri acorda prima sansa la victorie formatiei milaneze, insa noi va propunem sa mizati pe varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.95 deoarece Sampdoria are calitatea necesara de a obtine cel putin un rezultat de egalitate.

{{notification_msg}}