Pariul Zilei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj

Analiza meciuri

Ripensia Timisoara - U Cluj

Singurul meci care va avea loc astazi in Liga a doua este o confruntare care poate aduce un venit suplimentar pariorilor daca vor face cea mai inspirata alegere. Duelul dintre Ripensia Timisoara si Universitatea Cluj reprezinta o partida intre doua formatii cu obiective diferite si intre care exista o diferenta sezisabila.

Echipa oaspetilor este una dintre candidatele la primele locuri din clasament, dupa 12 etape clujenii au adunat 23 de puncte si au una dintre cele mai productive ofenisve din esalonul secund. Cei mai eficienti atacanti ai Universitatii Cluj sunt Cristian Gavra si Dorin Goga, doi fotbalisti care au evoluat multe sezoane in Liga I si care pot aduce cele 3 puncte pentru trupa antrenata de Adrian Falub. Mai trebuie precizat si faptul ca formatia oaspetilor se bucura de o incredere ridicata dupa 6 meciuri consecutive fara infrangere in care au obtinut si o victorie in Cupa Romaniei.

Nu acelasi lucru se poate spune si depsre jucatorii gazdelor, Ripensia Timisoara a inregistrat etapa trecuta a treia victorie din acesta stagiune si spera ca pana la finalul sezonului sa adune suficiente puncte pentru a evita retrogradarea. In momentul de fata timisorenii se afla pe locul 14, iar in duelul de astazi recomandam pariorilor sa mizeze pe un succes obtinut de Universitatea Cluj care este cotat cu 1.75 si reprezinta cel mai asteptat deznodamant al acestei intalniri. 

{{notification_msg}}