Pariul Zilei: Portugalia - Italia

Analiza meciuri

Portugalia - Italia

In aceasta seara de la ora 21:45, campioana europeana, Portugalia, va primi vizita Italiei pe Estadio Da Luz, acolo unde ne asteapta un duel foarte interesant intre doua dintre cele mai puternice echipe din lume. Gazdele portugheze se afla la primul meci din UEFA Nations League, iar Italia a obtinut deja un rezultat dezamgitor in intalnirea cu Polonia, o partida pe care italienii ar fi trebuit sa o castige dar s-a terminat la egalitate. In aceste conditii Portugalia are prima sansa la castigarea acestei grupe,  dar pentru acest obiectiv jucatorii antrenati de  Fernando Santos trebuie sa evolueze la potentialul maxim.

Lotul portughezilor cuprinde mai multi fotbalisti de calitate, iar dintre cele mai cunoscute nume ii vom aminti pe Bernardo Silva, Renato Sanches, fundasul Pepe sau portarul Rui Patricio. In momentul de fata se incearca o schimbare de generatii la nationala Portugaliei si din acest motiv selectionerul a ales sa convoace mai multi tineri si nu l-a selectat pe Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din ultimii ani. 

Precedenta confrutnare directa intre cele doua nationale a avut loc in 2015, intr-un meci amical pe care portughezii l-au castigat cu 1-0 si chiar daca structura celor doua formatii s-a modificat semnificativ de la acea intalnire, noi va propunem sa mizati tot pe un succes al lusitanilor care este cotat cu 2.30 si le va aduce prima pozitia din grupa.

{{notification_msg}}